Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή σχολική χρονιά!




Πραγματοποιήθηκε χθες ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς  2012-13 στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας, όπου παρευρίσκονταν οι μαθητές , πολλοί γονείς και κάτοικοι του χωριού μας. Στην πρώτη αυτή εκδήλωση της χρονιάς μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίσκοπος Θερμών κ.κ. Δημήτριος, ο ιερέας του χωριού μας πατήρ Θωμάς, αλλά και η Σχολική Σύμβουλος της 21ης Περιφέρειας -Λαγκαδά κα Ισιδώρα Τσινούδη. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και για την παρουσία τους, αλλά και για τα θερμά λόγια με τα οποία απευθύνθηκαν προς τους μαθητές και τους δασκάλους του μικρού Σχολείου μας.
Ελπίζουμε τη νέα σχολική χρονιά ο ιστότοπος του Σχολείου μας να ανανεώνεται πιο συχνά και να μπορέσουν έτσι οι μαθητές του Σχολείου μας  να ανεβάσουν τις εργασίες τους, τις ζωγραφιές τους και άλλα θέματα που έχουν σχέση με τη σχολική ζωή.
Εύχομαι καλή χρονιά, δημιουργική και με αρκετή αισιοδοξία κόντρα στη μιζέρια και την απαισιοδοξία που καλλιεργείται τελευταία στη χώρα μας υπό της επίδρασης της οικονομικής κρίσης.

Ο Προϊστάμενος του Σχολείου
Χριστόπουλος Παναγιώτης